Επίσκεψη στη Διεύθυνση Αστυνομίας Π.Ε. Θεσσαλίας και τις Αστυνομικές Υπηρεσίες Λάρισας (26-6-2019)

 

Την ηγεσία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Π.Ε. Θεσσαλίας  και τις Αστυνομικές Υπηρεσίες Λάρισας επισκέφθηκα σήμερα. 

Συναντήθηκα με τον ΓΕΠΑΔ Θεσσαλίας  Υποστράτηγο κ. Καραπιπέρη Βασίλειο και με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Σκριάπα Ιωάννη. Επισκέφτηκα επίσης  την Ένωση Αξιωματικών Λάρισας και την Ένωση Αστυνομικών Λάρισας και είχα συναντήσεις με τον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης Αξιωματικών κ. Καραφυλλίδη Νικόλαο, τον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης Αστυνομικών κ. Θελούρα Ιωάννη, τον Ειδικό Γραμματέα κ. Αναγνώστου Ηλία, τον Ταμία κ. Χρυσαφούδη Χρυσάφη και το μέλος κ. Τηγανή Νικόλαο.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων που έγιναν, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη λειτουργία των Αστυνομικών Υπηρεσιών και τις δράσεις της Αστυνομίας για την τήρηση της έννομης τάξης στη Θεσσαλία .

Ακόμα έγινε εκτενής αναφορά σε θέματα που αφορούν την εγκληματικότητα, τα ναρκωτικά, την οδική ασφάλεια και διαπιστώθηκε το υψηλό επίπεδο επιχειρησιακής ετοιμότητας της Περιφερειακής Διεύθυνσης.

Εξήρα το έργο της υπηρεσίας και εξέφρασα την πεποίθησή μου για εποικοδομητική συνεργασία με τη Διοίκηση της Περιφερειακής Αρχής στο προσεχές μέλλον.

ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ & ΒΟΥΛΓΑΡΚΤΟΝΟΥ 7, ΛΑΡΙΣΑ

Τηλ: 2414005460 - Κιν: 6908302574 - 6982349047